Nekochan |K-On!! Style| #/Anime 4ever/#
Welcome

Üdvözöllek az oldalon, ami animékkel foglalkozik. Találhatsz itt mindenféle infót, képet, anime részeket, letöltéseket és mindent ami szem-szájnak ingere :) Frisseket hozni szerencsére van időm (és szeretek is ^^), tehát elég gyakran várható valami friss. Figyelem! Ez egy sima rajongói oldal, nem áll kapcsolatban semmilyen stúdióval vagy mangakákkal, ezért szigorúan TILOS LOPNI! Minden saját írás vagy gyűjtés, inkább kérd el!! Ha ezt betartod akkor szeretünk téged :) Cserét a chatban ill. a vendégkönyvben lehet kérni, elit és affi/top affi van. A banner, button és linkcserék az affihoz kerülnek! Nézz szét bátran az oldalon,   ha van kedved regisztrálj     (ennek csak örülök ^^ )   és
érezd jól magad!

 
Chat
 
 

Szabályzat:
- Ne káromkodj, próbálj értelmesen viselkedni!
- Ne itt hirdess, arra ott a Reklámkönyv!
- Új diziket szívesen nézek, és szavazok is rád ;)

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Fan vagyok


http://i904.photobucket.com/albums/ac247/Kannabi888/fan4.png

Petíciók
 

 
Halhatatlan szerelem előrevetítés
A többi katona között álltam. Előttem a kapitány, akit kaptunk, engem bámult, kezében egy villanyborotvával.
- Az én fejemet nem borotválja le. - mondtam neki. Először meglepődött, mert ahelyett, hogy vigyázban tűrtem volna, hogy végigborotválja a fejem, inkább lazán terpeszbe álltam és összekulcsoltam a kezeimet a hátam mögött. Végül lendült volna felém, de én csak kikaptam a kezéből a borotvát és arrébb léptem. Egyenesen fejjel a falnak rontott. Mindenki odasietett mellé, míg én csak álltam szemben vele, és végül belenyírtam a hosszú, barna hajamba. Egészen tarkóig levágtam, de tovább nem. Néztem a kapitányt, és mikor meguntam, elédobtam a borotvát és kisétáltam a barokkból. Egyértelmű felháborodás hangzott fel mögöttem, mikor becsuktam az ajtót. A fejembe húztam a sapkámat és elsétáltam. A küzdőtérre vitt az utam. Néztem ahogy az emberek karddal küzdenek egymással, de mindegyik küzdelem csak vagy tíz percig tartott. Végül megfordultam, nekidőltem az egyik cölöpnek és elkezdtem olvasni. Csak a kardok fémes összecsapása hallattszott, míg valaki oda nem szólt hozzám.
- Te ott! Azonnal gyere ide! - mondta nekem egy magas, kopasz fickó a küzdőtéren. Felálltam és odasétáltam elé. Igaz, vagy fél méterrel magasabb volt nálam, de én csak lazán álltam ott, mint aki jól végezte dolgát. - Fogj egy kardot és küzdjünk meg! - folytatta.
- Nem áll szándékomban senkivel sem küzdeni. Mondj egy okot miért tenném? - válaszoltam halál nyugodtan.
- Kis pimasz! A felettesed vagyok, és én ezt kértem! - ordította az arcomba, mire én sután odaballagtam a polchozm ahol a kardok voltak. A könyvet letettem a földre, majd odaballagtam a küzdőtérre. A végzetes szó elhangzott, én pedig nekirontottam, a kardomat egyszerűen a földra hajítva. Elkaptam a felettesem torkát, majd egy erőset ütöttem a gyomrába. Ekezdtem sorozni folyamatosan, először ágyékon rugtam térddel, majd még egyet behúztam neki a gyomrába, végül megtérdeltem az orrát. Majd, mint aki jól végezte dolgát, megfordultam, hogy visszamenjek a könyvemhez, de a fickó mögöttem termett, és kiütötte alólam a lábam. A földön térdeltem és már fordultam vissza, mikor egy ismerős hangot hallottam.
- Aiera? Te komolyan itt vagy? - David volt az, és egyből odarohant hozzám, majd megfogta az arcomat. A többiek csak szalutáltak neki, végülis ő volt itt a leghatalmasabb. 
- Szia, David, rég láttalak. Hogy vagy? - kérdeztem. 
- Emberek.. aki hozzáér ehhez a nőhöz, azt én intézem el. - mondta válasz helyett, és felrántott a földről. - Egy hercegnő ne feküdjön a porban. Egyébként szép indítás volt. 
Nem is figyeltem rá, mivel mögöttem az ellenfelem mérgesen meredt rám. Nem is tudta, hogy ismerem Davidet, a hadsereg vezérét. Láttam, hogy egy ilyen pozicióra vágyott ő is. Be akart nyalni a főnöknek.
- David parancsnok, sajnálom, amit tettem. - mélyen meghajolt David előtt. Mire én csak ránéztem, és ő bólintott. Egy egyszerű rugással fejbe rúgtam ezt a nyomorékot, és rátapostam a melkasára, bár a testsúlyom a másik lábamon volt, ami a csípője mellett volt. Csak nézett rám a fickó és elborzadt. 
- Csak hogy tudd, Takumi, nem én intézlek el, hanem egy nő. Méghozzá a hercegnő. Ezek után úgy vigyázz, hogy kivel állsz ki. - mondta David. 
 
<< Előző fejezet | Következő fejezet >>
 
Navigation

 
Site Infos

Szerk: Ayumu54
Tárhely: Gportál
Téma: Anime
Nyitás: 2011.03.06
Zárás: nem lesz
Szünet: 2011.08.19-től 2012.07.01-ig volt
Design version #5
Napi rekord látogatás: 73
Felbontás: 1024*768, 1440*900
Böngésző: Mozilla Firefox, Opera vagy Google Chrome

    [VK]   [ÖK]   [RK]   [PK]

        

 
Cserék

Másik oldalam:
(jelenleg nem üzemel!)

Elit cserék:

   

Vár: Adrienn

Affi / top affi:

      
 


>>Saját ikonok<<
(nem kötelező ezeket használni)

Lekerülsz, ha 1 hónap múlva még a váróban se vagyok, ha leveszel, vagy ha bezársz.

 

 

 


Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu, Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu Naruto rajongói oldal    *****    Luxus házikedvenc prt lányokról szóló kis történet, egyéb cikkek.:)    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    Adóbevallás (Szja) - SMS-BEN KÉRHETI A BEVALLÁST!!! Kinek készít a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV)    *****    A horoszkópod olyan tendenciákra mutat, melyek ismerete, sokat segít az elõre jutásban, a fejlõdésben. Rendeld meg most!    *****    Nagyon részletes születési horoszkóp 20-25 oldal + 3 éves elõrejelzés 20-25 oldal,e-mailben, utána ingyenes konzultáció.    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és versei a blogon :)    *****    Nagyon kedvezõ asztrológiai megrendelés! Születési horoszkóp+3éves elõrejelzés+konzultáció,csak 3000 Ft. Kattints várlak    *****    Ajándékozz kézmûves terméket Marilona Ékszerekbõl. Biztosan találsz megfelelõt, Valetin, esküvõ, szüli és névnapokra.    *****    Gondolatok, vélemények, élménybeszámolók, tagek és egyebek (kpop, ajánlók, haul, blogtippek)    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    MYBEAUTYSALON - A szépség és egészségteremékek, amiket használok, és kedvezményesek. - MYBEAUTYSALON    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    MYBOOKCLUB - KÖNYVEK, KÖNYVEK, ÉS KÖNYVEK - MYBOOKCLUB    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    Boldog Újévet kíván a Simonyi ingatlan! Debrecen, befektetési ingatlanok várnak! Boldog Újévet kíván a Simonyi ingatlan!    *****    KÖNYVCLUB - VÁSÁRLÁS, OLVASÁS, AJÁNLÁS, KRITIKA - KÖNYVCLUB    *****    Téged is vár a Darius Lovasközpont! Csatlakozz hozzánk, alapíts istállót és versenyezz a lovaiddal!    *****    Little Corner // portálépítés, portálszépítés, fejlécek, designok és css kódok // Little Corner    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!